ISO 712-2:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ سبتمبر ٢٠٢٤
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method
ملفات الوثيقة ISO 712-2:2024
الإنجليزية
8 صفحات
الإصدار الحالي
29.42 BHD
مجال الوثيقة ISO 712-2:2024
This document specifies an automatic method for the reference method (see ISO 712-1) for the determination of moisture content of cereals and cereal products using an automatic drying oven.
This document is applicable to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina and flour.
The method does not apply to maize and pulses.
NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540, and for pulses, see ISO 24557.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 23009-9:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Dynamic adaptive streaming over HTTP (DASH) — Part 9: Redundant encoding and packaging for segmented live media (REaP)


ISO/IEC TR 27599:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Brain-computer interfaces — Use cases


ISO 4517:2025
مواصفة قياسية دولية
Physical vapor deposition (PVD) coatings — Contact angle measurement of metallic hydrophobic PVD coatings

ISO 15237:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total mercury
